vrlo optimistično

Knudsen: Ne vidim način na koji možemo izgubiti od Hrvatske

Michael Knudsen
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
23.01.2014.
u 14:11

– Igraju odličnu obranu, a krila su im nevjerojatno brza. Moramo zaustaviti njihove protunapade, u tome su ubojiti i to je ključ utakmice

Danska je u euforiji uoči sutrašnje polufinalne utakmice Europskog prvenstva protiv Hrvatske. Osim što su nas triput zaredom pobijedili na velikim natjecanjima, domaći teren i odmornost daju im krila i vjeru u pobjedu. I dok su Eggert i izbornik Wilbek bili umjereniji u izjavama, Michael Knudsen najavljuje pobjedu Danske.

– Sve ovisi o nama. Ako odigramo na dosadašnjoj razini, ne vidim načina da nas Hrvatska pobijedi, ne možemo to izgubiti. Mi igramo izvrsno, puni smo samopouzdanja i vjerujemo da nas nitko ne može pobijediti – rekao je Knudsen i dodao:

– Imat ćemo podršku publike, a u prilog nam ide i to što je Hrvatska puno umornija od nas.

Ipak, pohvalio je i našu reprezentaciju.

– Igraju odličnu obranu, a krila su im nevjerojatno brza. Moramo zaustaviti njihove protunapade, u tome su ubojiti i to je ključ utakmice. Ako to uspijemo, onda idemo u finale.

>>'Respektiramo Dance, ali mi želimo jedino što nam nedostaje – europsko zlato'

Komentara 6

KB
kbr
16:49 23.01.2014.

novinar kakve laži, danska ne da nas nije triput zaredom izbacila u polufinalu eura, nego to nije učinila niti jednom. istina je da su nas izbacili u polufinalu posljednjeg svjetskog i u finalu eura 2008. a za ovog knudsena, samo nek bude tako siguran, više će ga peći poraz.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:16 23.01.2014.

Vidjet češ...

DU
Deleted user
18:45 23.01.2014.

vidit ćeš sutra ako ne vidiš danas :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije