BUNDESLIGA

Koeln i Freiburg slavili u nedjeljnim susretima

Foto: reuters
1/2
19.12.2021.
u 20:08

Grifo je doveo domaću momčad u vodstvo u 33. minuti pogotkom s bijele točke. U sučevom dodatku u prvom poluvremenu izjednačio je Aranguiz, a pobjedu Freiburgu donio je Schade u 84. minuti

Nogometaši Koelna svladali su kao domaćini Stuttgart sa 1-0 (0-0) u posljednjoj utakmici jesenskog dijela njemačke Bundeslige.

Pobjednički pogodak postigao je Francuz Anthony Modeste su 89. minuti.

Koeln je polusezonu završio sa 25 bodova i na osmom mjestu ljestvice, dok je Stuttgart sa 17 bodova na 16. poziciji, koja na kraju sezone vodi u doigravanje za ostanak u elitnom razredu njemačkog klupskog nogometa.

Foto: reuters

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometaši Freiburga su kao domaćini svladali Bayer Leverkusen sa 2-1 (1-1) i prvi dio sezone će završiti na trećem mjestu.

Grifo je doveo domaću momčad u vodstvo u 33. minuti pogotkom s bijele točke. U sučevom dodatku u prvom poluvremenu izjednačio je Aranguiz, a pobjedu Freiburgu donio je Schade u 84. minuti.

Freiburg je sa 29 bodova skočio sa sedmog na treće mjesto, preskočivši Bayer koji ima 28 bodova, kao i petoplasirani Hoffenheim. Uvjerljivo vodeći Bayern ima 43 boda, a druga je Borussia Dortmund sa 34. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije