Podigao De Kuip na noge

Koeman za medije pričao o Modriću: Otkrio što mu je rekao na kraju utakmice

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
15.06.2023.
u 11:15

"Bio je tako dobar, ključan igrač. Mogao je dodati loptu bolje vanjskom stranom kopačke nego unutarnjom. Uvijek je znao pronaći pukotinu između linija", prisjetio se Van der Vaart koji je s Lukom Modrićem igrao u Tottenhamu od ljeta 2010. do ljeta 2012.

Luka Modrić sinoć je odigrao još jednu čudesnu utakmicu u svojoj dugoj i slavnoj karijeri. Tri minute prije no što je izašao zabio je penal za konačnih 4:2 nad Nizozemcima. Izbornik Zlatko Dalić izvadio ga je iz igre u 119. minuti, a cijeli stadion, Hrvati i Nizozemci, ustao je na noge i zapljeskao nevjerojatnom, 37-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije.

Na teren je izašao Borna Barišić, a Modrić je oko De Kuipa otrčao "počasni krug" na kraju kojeg ga je dočekao nizozemski izbornik Ronald Koeman. Dao mu je ruku, zagrlio ga i čestitao mu. Poslije je medijima otkrio što mu je točno rekao.

GALERIJA Ovako su vatreni u čarobnoj "domaćoj" atmosferi proslavili ulazak u finale Lige nacija

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/34

"Čestitao sam mu na španjolskom i rekao 'odlična utakmica'. Kad imate 37 godina i tako dobro na lopti odigrate gotovo 120 minuta... To zaslužuje ovacije", pridružio se Koeman redovima koji hvale još jednu fantastičnu izvedbu Luke Modrića, kojemu je penal zapravo bio priznanje izvrsnog posla kojega je odrađivao cijele večeri.

VEZANI ČLANCI:

Igranja s Modrićem prisjetio se i Rafael van der Vaart koji je s hrvatskim kapetanom igrao u Tottenhamu od ljeta 2010. do ljeta 2012. godine.

"Bio je tako dobar, ključan igrač. Mogao je dodati loptu bolje vanjskom stranom kopačke nego unutarnjom. Uvijek je znao pronaći pukotinu između linija", prisjetio se Van der Vaart.

VIDEO Svjetski mediji oduševljeni Hrvatskom i Modrićem: 'Kleknite pred Luku i molite ga da nikada ne ode!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije