PROBLEMI S LOPOVIMA

Kolumbijci opljačkani u Južnoj Africi

Kolumbija
Reuters
28.05.2010.
u 10:56

Kolumbijska nogometna reprezentacija opljačkana je u utorak u Johannesburgu uoči prijateljske utakmice s Južnoafričkom Republikom.

Iako kolumbijska vrsta nije izborila nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, ondje je doputovala početkom tjedna kako bi se spremila za prijateljsku utakmicu s domaćinom svjetske smotre na svečanom otvaranju Soccer Cityja (odigrana u četvrtak, 2-1 pobjeda Južnoafričke Republike, op.a.), stadiona na kojem će biti odigrane otvarajuća i finalna utakmica turnira.

Prema riječima glasnogovornika lokalne policije Eugenea Oppermana, kolumbijske su reprezentativce opljačkala dvojica hotelskih zaposlenika, koji su "počistili" njihove hotelske sobe dok su oni bili na treningu. Zasad nije poznato koliko su novca uzeli, ali obojica su uhićeni.

Incident se dogodio u hotelu s pet zvjezdica u predgrađu Johannesburga, istom hotelu u kojem će biti smještena slovenska reprezentacija tijekom Mundijala.

Podsjećamo da Kolumbija nije jedina reprezentacija koja je opljačkana tijekom boravka na južnoafričkom tlu; prošle je godine tijekom Kupa konfederacija istu sudbinu doživjela i egipatska izabrana vrsta.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar messi.10
messi.10
14:35 28.05.2010.

Incident se dogodio u hotelu s pet zvjezdica u predgrađu Johannesburga, istom hotelu u kojem će biti smještena slovenska repka tijekom SP-a.Janez.,EUPatriot?

DU
Deleted user
16:29 28.05.2010.

hahahahha kakav ce ovo haos od prvenstva biti. Velika prednost za nas Srbe - mi smo u haosu non stop. :)) Pozdrav za sve Hrvate verne svetskom prvenstvu.

ZV
zvrki
17:21 28.05.2010.

nema straha za sloveniju njima ionako nebi imali sta uzeti a da ih siluju-to bi se njima tek dopalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije