TRANSFER BOMBA

Kontroverzni vatreni koji je dotaknuo dno dolazi u Hajduk? Evo koliko bi mogao zarađivati

ARHIVA - 2021. UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/17
14.08.2024.
u 10:03

Želja za dolaskom je obostrana, bivši igrač Milana želi se vratiti u Hrvatsku i oživjeti karijeru koja mu je krenula nizbrdo nakon što je napustio rossonerre

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić je blizu dolaska u Hajduk, javlja Dalmatinski portal. Vijest o kojoj se već desetak dana šuška po Splitu sada ide prema konačnoj realizaciji. Pregovori Rebića i Hajduka su postali konkretni, pošto bijeli ne moraju platiti odštetu postoji velika vjerojatno da Rebić završi na Poljudu nakon što je raskrstio s Bešiktašem. Karijeru je započeo u Splitu, a igrao je za Fiorentinu, Hellas Veronu, Eintracht te Milan. Na svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojio je srebrnu medalju s hrvatskom reprezentacijom.

>> Našli smo najbolje fotke s Olimpijskih igara. Neke su dostojne Louvrea

ARHIVA - 2021. UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
1/55

Želja za dolaskom je obostrana, bivši igrač Milana želi se vratiti u Hrvatsku i oživjeti karijeru koja mu je krenula nizbrdo nakon što je napustio rossonerre. Prema nekim informacijama, Rebić je navodno spreman u početku igrati za minimalnu plaću, što će zasigurno oduševiti navijače Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

Talijanski mediji selili su Rebića u Serie A, pisali su kako je Monza najbliža njegovom dovođenju, ali Kalinić je bio brži, čini se kako je nagovorio bivšeg suigrača na povratak u Splitu, ali koji kilometar dalje od Parka mladeži, na Poljud. 

Ključne riječi

Komentara 14

ĆA
ĆanotaKrljo
12:35 14.08.2024.

nebitno je da li će odigrati cijelo poluvrijeme ili polovinu od toga ... samo je bitno o kakvoj se sumi radi ili ti "pravo bogatstvo" ilk ono potpisao taj i taj , pročitajte koliko će dobiti ili ono ... medaljaa na olimpijadi -pozamašna suma - pardon , nevjerijatna .... o BOŽE našto smo se srozali ...... jadno da žalosnije nemože biti 🙄

Avatar southman
southman
10:28 14.08.2024.

Rebic je odličan igrač ali takvog ponašanja da sa Gatuzom nece izdržati nizi jrdan trening do kraja.

Avatar gremo20
gremo20
11:23 14.08.2024.

hahahahaha, pa ovo je iz dana u dan sve luđe! tko je sljedeći, Blaž Slišković? 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije