Spust

Kostelić i Zrnčić-Dim unutar dvije sekunde zaostatka

Ivica Kostelić
AFP
04.03.2010.
u 13:52

Hrvatski skijaši u norveškom Kvitfjellu treniraju spust za subotnju utrku, a na prvom službenom treningu dvojac je utrku završio sa zaostatkom unutar dvije sekunde za Didierom Cucheom (Ivica +1.77, Natko +1.99).

Vodeći spustaš još uvijek nije osigurao mali Globus, za petama mu je Carlo Janka (razlika 88 bodova), koji je na treningu bio 12. Dan nakon spusta vozi se superveleslalom, što će biti zadnja utrka ove sezone za Natka Zrnčića-Dima budući da nije osigurao nastup na završnici u Garmisch Partenkirchenu, gdje nastupa najboljih 25 u pojedinim disciplinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije