posjet colmaru

Kostelić šivao u Milanu

Ivica Kostelić (1)
Foto: Colmar
1/5
06.07.2012.
u 10:41

Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Kristian Ghedina posjetili su tvrtku Colmar, dobavljača opreme Hrvatskog skijaškog saveza u talijanskoj Monzi gdje su predstavili suradnju u idućoj sezoni.

Podsjetimo, proslavljeni talijanski spustaš Kristian Ghedina pomagat će Ivici Kosteliću i Natku Zrnčić-Dimu u brzim disciplinama te će im prenijeti svoja dugogodišnja iskustva i savjete. Kristian će tijekom sezone biti s Ivicom i Natkom na svim treninzima i utrkama brzih disciplina.

Nakon testiranja aerodinamike skijaške opreme i položaja u zračnom tunelu u Dresdenu početkom lipnja Ivica, Natko i Kristian su isprobavali nove modele opreme i kombinezona tvrtke Colmar za nadolazeću skijašku sezonu.

Po završetku službenog predstavljanja zajedničke suradnje i druženja u Colmaru Ivica, Natko i Kristian uputili su se na prvi zajednički trening na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta gdje će ostati do 14. srpnja.

Novost je na Ivičinu i Natkovu novom odijelu – glagoljica, detalj iznad koljena...

Ključne riječi

Komentara 1

PR
pr1
11:59 06.07.2012.

Pa di je slika te glagoljice ?? Pričamo o novom kombinezonu a slikamo "vrapce okolo" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije