OPROŠTAJ KAPETANA

Kovač igra posljednji susret za kockaste

Robert Kovač
Antonio Bronić | VLM
12.10.2009.
u 17:32

Kada u četvrtak rano ujutro zrakoplov iz Astane sleti u Zagreb bit će to kraj hrvatske nogometne reprezentacije kakvu smo pamtili posljednjih godina.

Izbornik Slaven Bilić sigurno odlazi, jedino ga nekakvo čudo u Andori može spriječiti da ode, a s njim odlazi i njegov stožer i priličan broj igrača.

Ivica Olić, izmučen ozljedama, kazao je da ne bi više, Šimunić i Križanac zbog izbacivanja s priprema nisu više u prvom planu, a i nisu više u cvijetu mladosti, a protiv Kazahstana posljednju utakmicu odigrat će Robert Kovač.

Sadašnji kapetan, koji je vrpcu naslijedio od svog brata Nike, javno je rekao da u srijedu završava svoju reprezentativnu karijeru, nakon čega će se posvetiti Dinamu. Dakle, odlazi cijela zadnja linija i to će biti najveći problem budućeg izbornika. Ćorluka će se preseliti na stopersko mjesto, i to je to. Jednostavno, nemamo nikoga tko bi s njim u paru ulijevao povjerenje, a ne trebamo ni spominjati da prava reprezentacija mora imati četiri kvalitetna stopera.

Vjerojatno novi izbornik neće računati na Hrvoja Vejića, a Dino Drpić i Dario Knežević, koje je Bilić pozivao u svom mandatu, nisu pokazali da mogu biti ozbiljna i trajna rješenja na tako ozbiljnoj poziciji u momčadi. Od mladih lavova nameće se Dejan Lovren, ali on se tek treba dokazati igrama u Dinamu.

Ključne riječi

Komentara 14

BE
beaver
20:37 12.10.2009.

zadnja utakmica za roberta je dosla otprilike dvije godine prekasno ja sam od misljena da ako ces praviti greske kao trener moras i if napraviti sa mladim igracima kojim ce to biti benificijano a ne sa starima koji su predd zalasku karijere i nece se nista poboljsati sa godinama... evo moj popis igraca koji imaju buducnost u repki Mandzukic Sharbini I & II Perisic Cesarec Gabric, Rukavina Vucko Vida Jajalo Banovic Dujmovic Pamic, Delac, Badelj, Ticinovic Kramaric Sertic Gavranovic Jelavić Cale

MI
miroslav071
22:34 12.10.2009.

Kakav ovo Sanader sindrom vlada Hrvatskom? Kada je OK svi su tu al kada je najteze malo ih ostaje. Tuga!

JO
jopibk90
18:49 12.10.2009.

Ma dajte pa mogu se i oni jednom u zivotu malo nocu provest.....Mi to radimo svake subote oni jednom godisnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije