Kranjčaru 13 minuta

Kovačić zabio u pobjedi Intera, suparnici su ga mogli zaustaviti samo prekršajem!

Mateo Kovačić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.12.2014.
u 22:57

Prije ovog susreta Empoli i Torino odigrali su 0:0, dok je u engleskoj ligi Everton slavio sa 3:1 protiv QPR-a. Niko Kranjčar je ušao u 77. minuti.

Nakon pet prvenstvenih utakmica bez pobjede, Inter je napokon uspio osvojiti tri boda. U 15. kolu talijanske lige u gostima je pobijedio Chievo sa 2:0, a u strijelce su upisao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Upravo je on načeo mrežu domaćina, u 19. minuti nakon ubačaja s lijeve strane Iturbe je spustio glavom, a na loptu natrčao Kovačić i zabio svoj prvi gol nakon 85 dana. Bio mu je to treći pogodak u prvenstvu ove sezone, a ukupno šesti u svim natjecanjima. 

Mateo je bio iznimno raspoložen u prvom dijelu, sve akcije išle su preko njega, a suparnici su ga mogli zaustaviti samo prekršajem. Tako je Mateo u prvom dijelu izborio čak tri žuta kartona, u sučevu bilježnicu ušli su Mariano Izco, bivši član Dinama Boštjan Cesar i Riccardo Meggiorini.

Nakon deset minuta drugog dijela utakmica je bila prelomljena, nakon kornera lopta je došla na lijevu stranu, D'Ambrosio je ubacio, a Ranocchia zabio za 2:0.

U 64. minuti Botta je dobio crveni karton i Chievo više nije imao šanse. Bila je ovo prva pobjeda milanske momčadi otkako se Mancini vratio na klupu, a sada je Inter 11. sa 20 bodova. 

Prije ovog susreta Empoli i Torino odigrali su 0:0, dok je u engleskoj ligi Everton slavio sa 3:1 protiv QPR-a. Niko Kranjčar je ušao u 77. minuti.

U Primeri je Deportivo bio bolje od Elchea sa 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije