NIKO IZ ENGLESKE

Kranjčar: Moj tata ne želi se pogrbiti

23.02.2009.
u 11:26

Portsmouth nastavlja po starom, gubi i ono što ne bi trebao, rasipa bodove koji su mu već gotovo upisani. To im se dogodilo i u posljednjem srazu u gostima kod Stokea. U tvrdoj utakmici poveli su 15 minuta prije kraja. Pogotkom Nike Kranjčara, kojem je to drugi pogodak u ligi ove sezone, još je jedan postigao u FA kupu.

Sudac nas je pokrao
- Odličnu loptu dao mi je Nugent, njemu pripadaju velike zasluge za ovaj pogodak. Ostao sam potpuno sam na desetak metara - pohvalio je dodavača Niko Kranjčar.

No što vrijedi taj pogodak kad je Stoke do kraja zabio još dva, na kraju Portsmouth može biti sretan i bodom koji je izvukao u posljednjoj minuti.

- Prije utakmice bio bih zadovoljan bodom, no kako su se stvari razvijale, ipak to nije dovoljno dobro. Kad povedeš 15 minuta prije kraja, uvjeren si da ćeš pobijediti. K tome, imali smo mnogo šansi i morat ćemo ih bolje realizirati želimo li napraviti dobar posao - veli Kranjčar, koji je za svoju partiju na gostovanju kod Stokea dobio uglavnom vrlo dobre ocjene.

I nedavno nam je Niko govorio o glupostima koje njegova momčad radi.

- Nije normalno iz kakvih smo gluposti znali primati golove. Sad s ovim bodom nismo mnogo napravili, ostali smo na tri boda prednosti pred Stokeom, ali situacija nije jednostavna ni bezazlena.

Protiv Stokea nisu radili gluposti, sad je na štetu Portsmoutha radio sudac.

- Pokrao nas je, dao im je da izjednače dosudivši jedanaesterac koji nitko ne bi dosudio. Drugi im je pogodak dvojben, možda je bilo zaleđe, ali sigurno ga ne bismo primili da nije bilo tog jedanaesterca. Ljudi nam dotad nisu šansu stvorili. I kad nam ne mogu ništa, kad mi ne napravimo nekakve pogreške, sudac ih vrati u utakmicu - ogorčen je Kranjčar.

Tata stoji iza odluka
Promjena trenera ipak je donijela malo pomaka.

- Dobro radimo, bolje i igramo, moramo samo nastaviti kao u posljednja dva tjedna. Novi treneri znaju posao, pokušavamo više igrati, imamo neke kombinacije, ali prva nam je zadaća ne primiti pogodak. No vjerujem da će sve ići nabolje, nije nam raspored tako strašan - kaže Niko.

Susret s Manchester Unitedom bit će pomaknut, pa će Niko Kranjčar tek 3. ožujka na travnjak, potiv Chelseaja.

- OK, Chelsea i Manchester su velika prepreka, s Evertonom smo doma, a onda do kraja igramo s onima koji su tu negdje, gdje i mi.

Tata Zlatko ponovno se razišao sa Zvonkom Zubakom i Croatijom Sesvetama, samo dan prije početka prvenstva.

- Predsjednik kluba imao je svoju viziju momčadi - kratko je rekao Niko, uz dodatak:

- Znate kako to u Hrvatskoj funkcionira, a tata nije htio tako raditi. Koliko znam, tata je rekao da ide na put, na utakmicu, ali da neki igrač ne putuje, predsjednik je odredio drukčije, i tu je bio kraj. Što će vam trener ako on ne određuje tko će igrati ili putovati. Znate da moj tata nije takav trener, nije se dao pogrbiti. On stoji iza svog izbora, vjeruje u njega i drukčije ne želi raditi. Iako, nije on taj koji je otišao, to je odluka predsjednika - pričao je mlađi Kranjčar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije