Reakcije trenera

Krstičević: Slaven je bio svježiji, najvažnije je da smo ušli u finale

Mišo Krstičević (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
17.04.2013.
u 22:07

- Odigrali smo dobru utakmicu, ovo je bila najbolja partija Slavena protiv Hajduka. Žalim za pobjedom, bili smo bliži, žalimo za tim

Do posljednjeg trenutka odvijala se drama u Poljudu, Slaven Belupo hrabrom je igrom tražio pobjedu i izvođenje jedanaesteraca. Na kraju su mladići iz Koprivnici pognutih glava napustili Poljud, u uzvratu polufinala Kupa Hrvatske ostalo je 1:1. Splićani su slavili sa svojim navijačima, i to s razlogom. Ne samo zbog ulaska u finale, već zbog toga što su spasili živu glavu protiv rivala, koji ih je u potpunosti nadigrao. Slaven je u Poljudu stvorio pet-šest izglednih prigoda, najbolju su imali Glavica i Rak u 76. minuti, ali najprije je odlično intervenirao Blažević da bi odbijanac s gol linije očistio Maloča. Slaven je poveo u 33. minuti pogotkom Glavice, i to nakon što je dominirao utakmicom u potpunosti.

- Odigrali smo dobru utakmicu, ovo je bila najbolja partija Slavena protiv Hajduka. Žalim za pobjedom, bili smo bliži, žalimo za tim. Ipak, sveukupno gledajući finale smo prosuli u Koprivnici kada smo imali igrača više dobar dio utakmice. Hajduku čestitam na prolazu, nama ostaje gorčina, jer nismo uspjeli. Nismo htjeli igrati grlom u jagode, krenuli smo pas igrom, bili strpljivi, nismo mogli ići na sve ili ništa. Vugrinec? Ne treba pričati o njemu, on je legenda nogometa. U Zagrebu je igrao cijelu utakmicu, imao je i zdravstvenih problema, zbog toga nije došao u Split, nisam ga htio izlagati - rekao je trener Slavena Roman Sović.

Hajduk je bio neprepoznatljiv, nikakav, bez žara, uspavala je Splićane pobjeda od 2:1 u prvoj utakmici. Visio je Hajduk na ivici, ali na kraju je otišao u finale i to je ono što će se pamtiti.

- Nije bilo lako, srcem smo prošli u finale. Slaven je izgledao dosta svježije od nas, bio je brži i hitriji. Sretni smo zbog prolaza, bilo je sreće, ali najvažnije je da smo prošli dalje. Što ću sada tražiti mane, ušli smo u finale, ovo je veliki trenutak karijere mojih igrača, ali i za mene. Nadam se da ću nakon što sam osvojio Kup Albanije sada i s Hajdukom doći do trofeja. Lokomotiva ima kvalitetne igrače, to je Dinamova druga momčad, neće nam biti lako - kazao je Hajdukov trener Mišo Krstičević.

>>Hajduk ušao u finale, ali se tresao do samog kraja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije