DEJAN LOVREN

Kultnog vatrenog su potjerali iz velikana. U ponoć je potpisao za novi klub i izazvao euforiju

Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako više neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
12.09.2024.
u 08:05

Vijest o dolasku hrvatskog stopera u momčad grčkog prvaka udarna je na naslovnicama grčkih medija od ponoći.

Bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren dogovorio je prelazak u grčkog prvaka PAOK-a nakon što je otpisan u redovima francuskog velikana Lyona.  Prijelazni rok u Grčkoj završio je u ponoć, unatoč tome što Lovren nije službeno predstavljen, očito je dogovor sklopljen na vrijeme pa će karijeru nastaviti u solunskom velikanu. Vijest o dolasku hrvatskog stopera u momčad grčkog prvaka udarna je na naslovnicama grčkih medija od ponoći. 

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako više neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju
1/7

Najčitaniji grčki portal Gazzetta je ovaj transfer popratila eksplozivnim naslovom: 'Bomba. Lovren došao u PAOK u 90. minuti! Heroj Anfielda je ovdje!" U tekstu piše: "Pregovori Lyona i PAOK-a oko Lovrenovog transfera dovršeni su u zadnji tren i branič će iduće dvije godine biti stanovnik Soluna. Tako je triler okončan sretnim završetkom'.

Ovaj izvor otkriva da je PAOK doveo Lovrena kao rezervnu opciju nakon što je zadnjeg dana prijelaznog roka propao pokušaj da se angažira prvi izbor Oumar Sole iz Salzburga. 

VEZANI ČLANCI:

Portal Sports DNA vijest o transferu objavila je pod naslovom 'PAOK-ova eksplozija u zadnji tren - Lovren je u crno-bijelom!' ispod kojeg se nastavlja: 'PAOK je na samom kraju prijelaznog roka doveo kapitalca. Iskusni hrvatski stoper potpisuje za prvaka Grčke!'

Lovren je bio jedan od onih koji su javno reagirali na skandal u režiji švicarske političarke Sanije Ameti. Proslavljeni vatreni napisao je kratku, ali jasnu poruku:

- Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj nečijoj religiji, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala - poručio je Lovren.

Komentara 10

MA
Makbe
09:06 12.09.2024.

Bravo za Lovrena!

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
09:11 12.09.2024.

Lovrenu kapa do poda!

PO
podanak
11:42 12.09.2024.

Hajde da vidimo koliko su se Grci s njim usrećili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije