PROPUST HAJDUKA

Kuoassi i Timo na čekanju s početkom priprema zbog vize

Kouassi Jean Evrard
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
29.06.2014.
u 11:15

Trebali su biti na pripremama u Sloveniji, ali ne mogu u zemlju jer još nemaju vize.

Nije moglo bez problema, trener Hajduka Igor Tudor za sada na pripremama u Sloveniji ne može računati na Jeana Kouassija i Timu Abduholikova. Dvojica stranaca, jedan iz Bjelokosne Obale, drugi iz Uzbekistana, došla su do Zagreba, ali vizu za ulazak u Sloveniju još nisu dobili.

Hajduk je dokumente poslao 13. lipnja i sada u Poljudu kukaju zbog tromosti slovenskog veleposlanstva. A što bi im se dogodilo da su, primjerice, zahtjeve za vizu poslali 13. svibnja ili 13. travnja. Već tada se znalo da bijeli idu u Sloveniju. Pa, Abduholikov još zimus mjesec dana nije mogao u Split jer je čekao vizu.

Možete zamisliti kakvog je raspoloženja Igor Tudor, ionako mu izbor igrača nije baš velik, a još na pripremama nema dvojca koji bi ove sezone trebao biti važan u momčadi. Tko zna, možda mu je osmijeh izmamio podatak da gotovo sigurno stiže Brazilac Jo iz Istre. Sve je dogovoreno, Jo će u Hajduk bez odštete, a kada bude odlazio bijeli i Istra podijelit će transfer u omjeru 60:40. Jo bi se bijelima na pripremama trebao priključiti ubrzo i radi se na tome da što prije krene iz Brazila. Valjda će barem za njega na vrijeme nabaviti vizu.

>> Tudor poveo 25 igrača na pripreme, u subotu protiv Domžala

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antivegan
18:22 30.06.2014.

A sama fotografija je vic, a o ostalom su komentari suvisni ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije