Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGAČIJI PLANOVI

Kylian Mbappe ne odustaje: Htio sam otići i to sam rekao. Učinit ću to idućeg ljeta

Reuters
04.10.2021.
u 16:22

- Nije moje da sudim, ali moja je pozicija bila jasna. Želio sam otići i to sam rekao dovoljno rano, još krajem srpnja.

Kylian Mbappe će sljedeće godine napustiti Paris Saint-Germain, a u ponedjeljak je u razgovoru za RMC Sport potvrdio da je to želio učiniti već ovog ljeta i time donijeti klubu novac od odštete, kojim bi mogli naći kvalitetnu zamjenu.

Real Madrid je bio zainteresiran za dovođenje francuskog reprezentativca i jednog od ponajboljih svjetskih napadača, ali je vodstvo PSG-a odbilo nekoliko ponuda u nadi da će Mbappe potpisati novi ugovor s klubom u koji je stigao 2017. iz Monaca za 180 milijuna eura.

RMC Sport će cijeli razgovor s Mbappeom objaviti u utorak, ali već u objavljenim isječcima 22-godišnji napadač je jasno dao do znanja da ne planira ostati na Parku prinčeva.

- Zatražio sam transfer. Od trenutka kad sam znao da neću potpisati novi ugovor, želio sam da klub dobije odštetu i tim novcem dovede kvalitetnu zamjenu. Ovaj mi je klub mnogo dao. Bio sam sretan tijekom svih godina ovdje i još uvijek jesam. Dovoljno rano sam rekao ljudima iz kluba o svojoj želji, tako da mogu reagirati - izjavio je Mbappe.

- Želio sam da svi iz ove situacije izađu snažniji, da se rastanemo sporazumno, napravimo dobar posao i to sam poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, onda ću ostati.

Mbappe je zanijekao da je više puta odbio ponude za ostanak u PSG-u.

- Govori se da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje ugovora, da više nisam želio razgovarati s Leonardom - što apsolutno nije istina. Nije moje da sudim, ali moja je pozicija bila jasna. Želio sam otići i to sam rekao dovoljno rano, još krajem srpnja.

Otkako je u kolovozu 2017. stigao u PSG iz Monaca, prvo na jednogodišnju posudbu, a potom potpisao i ugovor o ostanku, Mbappe je za Parižane postigao 136 pogodaka u 182 nastupa.

U novoj sezoni je u 11 utakmica bio strijelac četiri puta, ali se pet puta našao i u ulozi asistenta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije