TUTTOMERCATO

Lazio i dalje želi Badelja, uspostavili kontakte

\'19.02.2011., stadion Aldo Drozina, Pula - Prijateljska utakmica, NK Istra 1916 - NK Dinamo. Milan Badelj.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL\'
Dusko Marusic/PIXSELL
25.06.2011.
u 11:16

Predstavnici Lazija pričali su s Badeljovim zastupnikom koji je potvrdio kako igrač želi u veću ligu.

Zdravko Mamić oštro je odbacio, a Milan Badelj prekrižio opciju odlaska iz Dinama, no u Italiji ne prestaju sa špekulacijama kako bi mogao otići u Lazio.

Klub iz Rima i dalje traži razigravača, a uz hrvatskog reprezentativca naciljali su i Lilleova Brazilca Edersona s kojim su već uspostavili kontakte. Htjeli su ga još prošlog ljeta, ali nisu se uspjeli dogovoriti oko financija s Francuzima. Roma je nudila 3,5 milijuna eura, a oni tražili duplo više.

A dok čekaju hoće li ovoga puta dogovor ipak pasti, okrenuli su se drugim igračima i došli do Dinamovog kapetana za kojeg Mamić navodno traži osam milijuna eura. Tuttomercato.web piše kako su se predstavnici obaju strana trebali naći još prošli tjedan, no kako do toga nije došlo zbog drugih obaveza. Predstavnici Lazija pričali su s Badeljovim zastupnikom koji je potvrdio kako igrač želi u veću ligu, no preostaje se sa šefom maksimirskog kluba dogovoriti oko iznosa transfera, što sigurno neće biti lagan posao.

Ključne riječi

Komentara 10

XY
xyxyxy
13:23 25.06.2011.

A zašto se onda trošilo 1,5 milijun eura za Krstanovića (iako i dalje ne vjerujem da bi Mamić toliko platio za igrača kojeg će teško prodati dalje za neke veće novce), za Vidu 2 milijuna, ako će najbolj iigrač otići? Al kad se sjetimo Mandžukića koji je otišao usred kvalifikacija, onda ništa ne bi čudilo.

TO
Tot
13:33 25.06.2011.

maminjo samo treba oštro igrati kao i do sad nema popusta....

Avatar Idler 3
Idler 3
13:19 25.06.2011.

Pa sad, Mamić ak nikaj drugo ne prodaje igrače za \"tam nekakvih\" 3 i pol milje....inače Badelju je vrijeme za odlazak. Sazrio je u solidnog igrača i već polako prerastao HNL, za nešto više treba mu i jače okružje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije