ZNA NEŠTO?

Legendarni tenisač uputio veliko pitanje svim Novakovim navijačima

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-AUSTRALIAN OPEN-NOVAK DJOKOVIC
Bai Xuefeihujingchen
27.12.2021.
u 17:55

Moje pitanje je, koliko puta je igrao Australian open bez meča prije toga? Nadam se da griješim i da će igrati - zaključio je bivši tenisač

Bliži se Australian open, a još nitko nije siguran hoće li na njemu nastupiti Novak Đoković. Većina misli da se prvi reket svijeta neće pojaviti u Melbourneu, a jedan od njih je i Emilio Sanchez Vicario, bivši prvak u double konkurenciji. 

- Za sve koji se nadaju da će on otići na Australian open. On će odustati i od Australijan opena. Prema mom mišljenju, nema šanse da on ode tamo - poručio je na Twiteru.

Nešto kasnije, nakon velikog broja upita navijača Novaka Đokovića i pitanja zna li on nešto što drugi ne znaju, poznati Španjolac je rekao:

 - Samo govorim svoje mišljenje. Ne znam ga, nemam kristalnu kuglu, ali ne izgleda za njega dobro da ide ondje. Cijenim ga, njegovu karijeru i profesionalizam. Moje pitanje je, koliko puta je igrao Australian open bez meča prije toga? Nadam se da griješim i da će igrati - zaključio je bivši tenisač.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije