Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ČEŠĆA RASPRAVA
Povratak na članak

Čilić ili Ivanišević? Teniska legenda kaže: Ako Marin ovo napravi, priznat ću da je bolji

- Karte se iznova miješaju i po meni je to 50-50 posto. Marin je sigurno u brzini više no što je to bio lani kada je izgubio od Caspera Ruuda. Norvežanin je tvrd orah, ima dobar servis, brze noge i dobar bekhend, solidan je kao Mercedes, ali nije poseban.

Komentari 8

VJ
vjekoslavkatalina
08:04 03.06.2022.

cilic...jer je raznovrsniji igrac i povijesno ako udje jos u finale garrosa bit ce jedan od rijetkih koji je igrao u sva cetri finala grand slama i to na razlicitim podlogama..a i osvojio je dva davis cupa i jos dva finala igrao i srebrna medalja sa oi..plus za razliku od ivanisevica igra u eri tri najdominantnija tenisaca svih vremena sto njegov uspjeh cini doista velikim..ivanisevic ima vecu karizmu od cilica ali nedovoljno da bude najbolji hrvatski tenisac svih vremena..najpopularniji da ali ne najbolji..drugo ivanisevic osim vimbldona nije polucivao neke osobite rezultate na ostala tri grand slam turnira

VL
PR
prajdali100
08:00 03.06.2022.

Jasno je kao dan,ako Marin osvoji Francusku najveći je naš tenisač uopće.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:03 03.06.2022.

Sami ulazak u finale je dovoljan da bude veći od Gorana jer bi odigrao sva 4 najveća GS finala. A to su uspjela još samo 4 tenisača od 2000.-te.

VL
TS
Tito sveti
07:57 03.06.2022.

Ako Marin donira 100kn u neku humanitarnu udrugu i ako plati kavu ostavi napojnicu konobaru onda ce bit legenda a ne da zaboravlja takve stvari Naravno uopce uzimanje prostora za tog lika kad nam prijeti slom ekonomije je uopce degutantno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.