Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA HEROINA

Legendarna Janica Kostelić doznala da je trudna u 42. godini. Trenutno ljetuje na našim otocima

Zagreb: Vlada o jamstvima Uljaniku i provedbi zakona o Agrokoru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/13
11.07.2023.
u 08:48

Olimpijska pobjednica među najuspješnijim je hrvatskim sportašima u povijesti

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić trudna je s drugim djetetom, javlja portal Story. Kako se doznaje,  41-godišnja Janica Kostelić očekuje drugo dijete, a trenutačno je na ljetovanju sa sinčićem Oskarom i partnerom. Legendarna skijašica s društvom odmor provodi na otocima Braču i Hvaru.

Janica je u drugom tromjesečju trudnoće i sve protječe u redu. Nikada nije krila da su joj djeca velika želja, pogotovo kada je dobila prvog nećaka, a za sina svoga brata i također bivšeg skijaša Ivice, posebno je vezana. 

GALERIJA Janica Kostelić prvi put u javnosti sa dvogodišnjim sinom Oskarom

Zagreb: Vlada o jamstvima Uljaniku i provedbi zakona o Agrokoru
1/6

– Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo upola onakva kakva je bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta – rekla je prije 10 godina, povukla se iz javnosti te jedno vrijeme obavljala funkciju tajnice državnog ureda za sport. 

VEZANI ČLANCI:

Velika želja ostvarila joj se početkom 2019., kada je rodila sina Oskara. Podsjetimo, Janica je osvojila četiri olimpijska zlata i dvije srebrne medalje, u Svjetskom kupu debitirala je sa 16 godina te ostvarila 30 pobjeda uz 55 postolja. 

Komentara 41

PE
Petarpan1108
09:22 11.07.2023.

Čestitke Janici!!! 💪

ST
starigrad
10:37 11.07.2023.

Sretno mami i obitelji!!

Avatar mustafa1
mustafa1
10:39 11.07.2023.

svako dobro janici i obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije