Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Legendarni vatreni poslao zagonetnu poruku kojom je probudio interes javnosti. O ovome će se pričati

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Goran Stanzl/PIXSELL
24.02.2024.
u 09:54

Lovren je odigrao 78 utakmica za hrvatsku reprezentaciju u zabio pet golova, prošle godine se oprostio od reprezentacije.

Osvajač svjetskog srebra i bronce, bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, u svom životu često ističe važnost religije i vjere. Tako je ovom prilikom podijelio na svom Instagram profilu jednu prispodobu koja je probudila znatiželju javnost. Sadašnji branič francuskog Lyona objavio je slijedeće:

GALERIJA Barišić je osobno pozvao Modrića da se vrati u Dinamo?

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
1/5

- Nego, kad te tko pozove, idi i sjedi na posljednje mjesto! Tada će doći tvoj gostoprimac i reći ti: Prijatelju, pomakni se naviše! To će ti biti na čast pred svima koji sjede s tobom za stolom. Jer svaki koji se uzvisi, ponizit će se, a tko se ponizi, uzvisit će se. A gostoprimcu reče: 'Kad pozivaš na objed ili večeru, onda ne zovi svojih prijatelja ni svoje braće, rođaka ili bogatih susjeda; inače pozovu i oni tebe i vrate ti! Nego kad pozivaš na gozbu, pozovi prosjake, sakate, hrome i slijepe! Blago onda tebi! Jer ti oni ne mogu vratiti, ali će ti se vratiti o uskrsnuću pravednih. Kad je to čuo jedan od onih što su bili zajedno za stolom, reče mu: Blago onome koji blaguje u Božjemu kraljevstvu! - poručio je Lovren. 

VEZANI ČLANCI:

U posljednje vrijeme puno se pričalo o njegovom povratku u zagrebački Dinamo, ali taj transfer je neslavno propao. U Lyonu navodno više ne računaju na njegove usluge, francuski mediji su ga kritizirali zbog slabih predstava na terenu. Lovren je odigrao 78 utakmica za hrvatsku reprezentaciju u zabio pet golova, prošle godine se oprostio od reprezentacije.

Komentara 1

MA
marinalučica
11:02 24.02.2024.

Osim njega to je "objavio" Isus Krist prije 2000 godina (a nije bio nogometaš)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije