KRUŽI INTERNETOM

Liječnica izvukla Modrićevu sliku prije 25 godina: 'Pričalo se da je čuvao koze, evo prave istine'

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli u hotel u Hamburg
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
12.09.2024.
u 11:34

Jedna fotografija iz Lukinih mlađih dana počela je masovno kružiti internetom. Fotografija je nastala prije 25 godina na trgu u Zadru, na njoj je u prvom planu djevojčica, ali u drugom nekoliko dječaka među kojima i mladi Luka Modrić na biciklu.

Hrvatski kapetan i najbolji naš nogometaš svih vremena Luka Modrić u ponedjeljak je proslavio 39. rođendan i unatoč veteranskim godinama, ne misli prestati s vrhunskim nogometom. U Realu je zaradio status legende pa je shodno tome dobio ugovor na još godinu dana. Vatrene je nedavno predvodio do pobjede protiv Poljske na Opus Areni u sklopu Lige nacije, kada je postigao prekrasan pogodak iz slobodnog udarca.

Jedna fotografija iz Lukinih mlađih dana počela je masovno kružiti internetom. Fotografija je nastala prije 25 godina na trgu u Zadru, na njoj je u prvom planu djevojčica, ali u drugom nekoliko dječaka među kojima i mladi Luka Modrić na biciklu. Fotografiju možete pogledati OVDJE

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli u hotel u Hamburg
1/17

- Ja sam uvijek voljela fotografirati svoju djecu, a na ovoj je fotografija moje kćerke, koja je te 1999. godine imala 4 godine. U gradu je bilo neko događanje, a Luka se našao slučajno u kadru, on ih je animirao, pričao je, a oni ga pozorno slušaju - ispričala je za portal Morski.hr, doktorica iz Zadra, Nada Perković Kevrić.

- A kad se Luka probio, pričalo se u medijima, da je on čuvao koze. Ja sam htjela pokazati da je on i gradski dečko. Sjetila sam se da imam tu sliku, pa sam je odlučila pokazati javno. Ja sam inače stomatolog u mirovini i jedno vrijeme radila sam na zadarskom nogometnom stadionu, pa je jedno vrijeme i Luka bio kao pacijent kod mene da ispravi svoje zubiće - ispričala je liječnica Nada Perković Kevrić.

VEZANI ČLANCI:

- Sjećam ga se još tada kao velikog animatora i snalažljivog dječaka. Kad god bi pričao, svi bi ga slušali, kao i na toj slici. Bila sam zaintrigirana kako su ga svojedobno prikazali kao malog čobančića. No htjela sam pokazati da nema veze od kud ste potekli, nego tko ste kao karakter. On je bio lider od malih nogu - zaključila je ova Zadranka.

Komentara 7

RI
Rizlman
16:46 12.09.2024.

Pa čuvao je koze, u čemu je problem? Nije nikakva sramota čuvati koze, to je pošten posao i on je u tome pomagao svome ocu dok je imao 5-6 godina. Nakon toga su ih agresori protjerali iz Velebita a ova slika je nastala 7-8 godina nakon toga. Eto, to je prava istina.

JO
jozakontra
08:14 13.09.2024.

tko je ovoj ikad dozvolio da poducava djecu? cuvanje ovci smatra cobanlukom, zar je sramota cuvat ovce? kakvo malogradjanstvo i primitivizam.

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
20:59 12.09.2024.

Dok je Luka Modrić čuvao koze točno se je znalo gdje su.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije