PROMO

Lisa Stublić: Zašto su Etiopljani tako brzi?

adidas (1)
Foto: adidas
1/3
PR
Autor
PR članak
28.09.2012.
u 12:18

Na maratonskom blogu Treningom do cilja uz Lisu Stublić pišu treneri, trkači, a uskoro i POSEBNI GOSTI OLIMPIJCI!

Naša olimpijka Lisa Stublić na prvom maratonskom blogu u 42.195 riječi: Treningom do cilja piše o svojim avanturama u Adis Abebi i otkriva zašto su Etiopljani među najbržim trkačima na duge staze na svijetu.

Kako je Lisa trenirala na etiopijskom nacionalnom stadionu, gdje joj se činilo da su svi brži od nje te četiri tjedna promatrala kako Etiopljani žive, što piju da bi ostali u formi i kako razmišljaju da bi ostali najbrži... pročitajte na Treningom do cilja!

Lisa će pokušati biti još brža s najlakšim adidasovim tenisicama do sada - adizero feather 2. Tenisice "lagane kao pero" će Lisa i adidas, kao stalni partner, predstaviti na Zagrebačkom maratonu koji starta idućeg vikenda.

Superlagana adidasova tenisica adizero Feather 2 pomaže trkačima da budu još brži. Uz laganu mrežastu konstrukciju SPRINTFRAME i SPRINTWEB potplat sada se u nju može umetnuti i micoach Speedcell uređaj koji bilježi pokrete u rasponu od 360 stupnjeva, mjeri trenutnu, prosječnu i maksimalnu brzinu, broj sprinteva, udaljenost te broj koraka u sekundi i u minuti.

Na maratonskom blogu Treningom do cilja uz Lisu Stublić pišu treneri, trkači, a uskoro i POSEBNI GOSTI OLIMPIJCI!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?