GAMERI ZADOVOLJNI

Livaja daleko najbolji u ligi? Pogledajte strašne ocjene 'hajdukove desetke' u kultnoj Fifi

Split: Finale Hrvatskog nogometnog kupa HNK Hajduk - HNK Rijeka
Milan Sabic/PIXSELL
05.06.2022.
u 08:49

Sad je s ovom novom 92 ocjenom Livaja daleko najbolji ocijenjen igrač Prve HNL u popularnoj videoigri Fifa. Sljedeće najbolje ocijenjeni iza Livaje u prvenstvu su Livaković (82), Oršić (77) i Petković (76).

Sezona Marka Livaje u Prvoj HNL nije samo prepoznata u hrvatskim nogometnim okvirima, nego i u svjetskim okvirima sportskih videoigara. Hajdukova desetka je u najpopularnijoj nogometnoj videoigri na svijetu (Fifa) dobila veliko priznanje za najboljeg igrača prve HNL, priznanja koje je oduševilo i 'gamere'.

Kao što je običaj svake godine, Fifa na kraju nacionalnih prenstava predstavlja svoje TOTS kartice (Team of the season, u prijevodu, momčad sezone). Za svaku od najjačih pet liga svijeta izbacuju po cijeli sastav, dok za ostale lige svijeta izbacuju zajedničku momčad, te pri tome većinom iz svake lige biraju po jednog igrača.

 

 

Tako je ove sezone iz hrvatske lige izabran Livaja, s ukupnom karticom ocjene 92. Livajina standardna kartica ove sezone ima ocjenu 75, a već je ove sezone dobio poboljšane kartice s ocjenama 82 i 84. Sad je s ovom novom 92 ocjenom daleko najbolji ocijenjen igrač Prve HNL u kultnoj videoigri. Sljedeće najbolje ocijenjeni iza Livaje u prvenstvu su Livaković (82), Oršić (77) i Petković (76).

Foto: Futbin

Što se tiče standardnih kartica, najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš ove sezone je Luka Modrić s ocjenom 89, a kad uračunamo pojačane kartice tijekom sezone, Luka također drži prvo mjesto s ocjenom 97, a slijede ga Brozović (94), Perišić (92) i Livaja (92). 

Valja istaknuti da je za prošlu sezonu 2020./2021. TOTS karticu iz Prve HNL u Fifi dobio Mislav Oršić, ta prošlosezonska kartica za najboljeg igrača lige imala je ocjenu 95.

U Fifi su od ove sezone licencirani Dinamo i Hajduk, dok ostalih naših prvoligaških klubova u popularnoj videoigri nema.

Komentara 9

PE
Perspektivan
13:15 05.06.2022.

Livaja je nogometni Bog!

MK
mkeca
11:14 05.06.2022.

Livaja je sjajan igrač! Tu nema nikakve dvojbe! Al i, također nema nikakve dvojbe a je jedan od najprgavijih i najprljavijih igrača HNL-a!

BS
Berekin ST
10:16 05.06.2022.

Cestitam Marku, gust mi je gledat da mu se vraca bar dio od onoga sto je on dao klubu i navijacima... Hajduk znaci Dalmaciji puno vise nego sto je to Zagrebu Dinamo... to je lako vidit na utakmicama. Dinama gleda obitelj i par navijaca a hajduka svi, sva godista, profesije, iz svih krajeva Hrvatske, dolaze nasi ljudi iz drugih drzava samo na jednu utakmicu... i sad nam on vraca poruseni ego, sa kupom nam je djelomicno vratio ponos i navijaci hajduka mu to nikad nece zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije