Liga prvaka

Liverpool slavio, Kramarić promašio penal kojeg je skrivio Lovren

Hoffenheim - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.08.2017.
u 22:52

Liverpool je poveo u 35. minuti, desni branič Trent Alexander-Arnold odlično je izveo slobodni udarac s 20 metara i pogodio je donji kut protivničkog gola.

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka Hoffenheim je u utorak na domaćem terenu protiv Liverpoola izgubio s 1-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je za Hoffenheim odigrao cijeli susret, u 12. minuti nije iskoristio penal kojeg je skrivio Lovren.

Liverpool je poveo u 35. minuti, desni branič Trent Alexander-Arnold odlično je izveo slobodni udarac s 20 metara i pogodio je donji kut protivničkog gola.

U 74. minuti Liverpool je vodio sa 2-0. 

James Milner pucao je iz teške pozicije, iskosa s 20 metara, lopta je okrznula veznjaka domaćina Nordtveita i završila je u mreži.

Poraz Hoffenheima ublažio je Mark Uth u 87. minuti.

Standardni stoper Liverpoola Dejan Lovren, koji je igrao svih 90 minuta, mogao se upisati u strijelce u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je nakon kornera pucao glavom, ali je lopta prošla tik uz vratnicu.

Rezultati ostalih utakmica:

APOEL - Slavia Prag 2-0
Sporting Lisabon - FCSB 0-0
Young Boys - CSKA Moskva 0-1
Qarabag - Kopenhagen 1-0

Komentara 3

RI
rikavac
23:44 15.08.2017.

Kramaric je pucao penal ko da na golu stojim ja a ne golman svjetske klase. A penal uopste nije bio jer ovo je postalo smijesno svaki duel u sesnaestercu u kojem igrac zavrsi na zemlji se svira jedanaesterac. Usporena snimka pokazuje da ga Lovren nije oborio klasicni duel gdje je on udario i zapeo od njegovu nogu.

Avatar Oneill
Oneill
09:15 16.08.2017.

Malo smiješan čovek.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:02 15.08.2017.

Mi hrvatine prave smo uvijek direktno ukljuceni u sranje bilo to u Ligi Prvaka, Oluji, haškoj robiji li EU arbitraži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije