Uspješan i u biznisu

Ljekoviti magareći sir samo u restoranima Novaka Đokovića

'Serbia\'s Novak Djokovic celebrates his win over Czech Republic\'s Tomas Berdych following their men\'s singles tennis match at the ATP World Tour Finals at the O2 Arena in London November 9, 2012. R
'SUZANNE PLUNKETT'
08.12.2012.
u 22:57

Kilogram te gurmanske poslastice (pomaže kod bronhitisa i astme) stoji tisuću eura

Novaku Đokoviću ove je subote u Londonu princ William uručio nagrada za humanitarni rad, no najboljem tenisaču svijeta dobro ide i na poslovnom planu. Njegovi restorani u Beogradu i na Kopaoniku u svojoj će ponudi imati rijedak specijalitet - magareći sir.

Kilogram te gurmanske poslastice (pomaže kod bronhitisa i astme) stoji tisuću eura jer je postupak njegove proizvodnje iznimno kompliciran.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar emilsali
emilsali
23:22 08.12.2012.

Magarica mogli ste malo detaljnije da nam pojasnite na koji nacin se muze magarica i gde i da li biste mogli kao sledeci hit ekskluzivitet da uvedete i pseci kackavalj

GO
google385
23:53 08.12.2012.

sir ko sir ko voli nek izvoli i nek plati porez za budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije