Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi Max!
Povratak na članak

Ljepoticu iz Križevaca zove talijanska Vicenza

– U obližnjim zemljama ženski dvoranski nogomet puno je popularniji. Imam poziv da odem igrati u talijansku Vicenzu. Čak je i dobra plaća, grad nije daleko od Zagreba

Komentari 4

ST
staro topoljanin
22:48 08.05.2014.

ljepotice;samo naprijed,nista neces pogrijesiti, ako ne uspijes sa nogometom uspjet ces sa svojom inteligecijom i takoder sa svojom prekrasnom ljpotom i pameti. samo mozez profitirati.

VL
Avatar gligooooooooo
gligooooooooo
12:33 09.05.2014.

prelijepa i još igra nogomet.uffffff

VL
Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
07:48 09.05.2014.

Uh kako je zgodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar popu_šimiga
popu_šimiga
08:02 09.05.2014.

Ja nikad čuo za ovu plavojku :) o kakvom plačenom dvoranskom nogometu i Italiji ona priča?? Futsal?? Ili šta?? Jedino se futsal (muški) a ona koliko vidim žensko ;) ) u Italiji plača..ali da tamo dođeš i budeš plačen treba da si Alfa i Omega u svojoj državi a to ova štiklica nikak nije :) Nikad nisam razumio osobe koje ne mogu doči u centar pažnje sa onim za šta se predstavljaju..nego moraju izmišljati kojekakve fartutme ;) Stara ostavi se ti toga zvati se muškića i krpe :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.