NEODLUČAN

Ljubičić još važe između Poljuda i Francuske

Marin Ljubičić Jefton Ferreira de Sena
Slavko Midžor/Pixsell
21.01.2010.
u 19:26

Zadrov veznjak Marin Ljubičić još je u fazi vaganja. Naime, Ljubičić, odnosno njegov zastupnik Damir Štimac, u rukama drži zanimljivu ponudu iz Francuske, ali intrigira i Hajdukova želja da ga angažira.

I u Poljudu nam je iz redova struke potvrđeno da Splićani žele Ljubičića, Ivica Šurjak rado bi angažirao igrača koji je "Hajdukovo dite" i koji bi se savršeno uklopio u novu slagalicu bijelih u kojoj glavnu riječ vode mladi igrači ponikli u Poljudu.

– Imamo te dvije ponude, u tijeku su razgovori između klubova i vrlo brzo ćemo odlučiti. Najvažnije je da Marin bude zadovoljan i da se nastavi njegovo igračko napredovanje – kazao je Ljubičićev menadžer Damir Štimac.

Naravno, nešto će na ime odštete trebati platiti i Zadru, a ako se Hajduk i Ljubičić ne dogovore, onda će se Edoardu Reji na pripremama u Španjolskoj priključiti mladi Franko Andrijašević.

Inače, u Poljudu su zadovoljni onim što im Reja javlja iz Španjolske. Radi se pakleno, u prvoj pripremnoj utakmici svladana je B-momčad Malage. A i braća Sharbini su proigrala.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
21:55 21.01.2010.

Subašić-strinić(jozinović),jonjić,maloča,rubil(m.buljat,pelaić)-m.ljubičić,andrić,anas,ibričić-ahmad,sačer(fali iskustva,ali talent). s time bi trebao hajduk na proljeće ići. Riješiti se vejića,šerića,jerteca,buljata,...

OB
-obrisani-
19:43 21.01.2010.

ja sam za hajduka i srcem i dušom, ali marine idi ti dalje od poljuda današnja hajdukova struka uništava igrače, pogledaj kako mamić treću klasu proda za 10 milijuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije