Manchester

Lopovi iz kombija ukrali 900 ulaznica za derbi Cityja i Uniteda

\'Manchester United\'s Mexican forward Javier Hernandez (C) celebrates scoring against Marseille during their UEFA Champions League round of 16, second leg football match at Old Trafford in Manchester
AFP
05.04.2011.
u 18:40

Lopovi su ukrali dvije vreće sa 900 ulaznica za polufinalni dvoboj FA kupa između Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

 Meta je bio kombi britanske pošte, ali najvjerojatnije s "vrućim" ulaznicama neće moći na Wembley.

Manchester City, čijim su navijačima ulaznice bile namijenjene, savjetovao je sve da izbjegavaju ulaznice s crnog tržišta jer će se u suradnji s policijom FA potruditi da onima s ukradenim ulaznicama ulaz bude onemogućen.

Utakmica je na rasporedu iduće nedjelje, a u drugom polufinalu igraju Bolton našeg Ivana Klasnića te Stoke City.

Komentara 1

FC
fcod
18:47 05.04.2011.

Sanader ima čvrst alibi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije