neugodna situacija

Lovrenov ispad u mix zoni, HNS se ispričao

KATAR 2022 - Dejan Lovren i Mateo Kovačić održali konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
17.12.2022.
u 22:40

Lovren se potom okrenuo i otišao, a nakon ovog ispada se glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak ispričao novinarima.

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren napravio je nepotreban incident u mix zoni nakon velike pobjede hrvatske reprezentacije nad Marokom (2-1) i osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Katru. Prilikom prolaska kroz mix zonu, Lovren je skupini hrvatskih novinara koji su od njega tražili izjavu, dobacio: "Sad će vam Luka Modrić dati izjavu" i produžio.

Dvoje kolega se u tom trenutku nasmijalo, a kada je branič Zenita čuo taj smijeh vratio se.

"Tko se smije", pitao je. "Kakav je ovo način, vama nije drago zbog ovoga, niste ponosni. Jedni ste od rijetkih koji ste pljuvali po nama od početka i niste vjerovali", ljutio se Lovren.

17.12.2022., stadion Khalifa International, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, utakmica za trece mjesto, Hrvatska - Argentina. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kolega i kolegica su mu pokušali objasniti kako je pogrešno protumačio njihov smijeh, no Lovren je nastavio:

"Sad se tu podsmjehuješ, smrade jedan", dobacio je.

Prisutni su ga novinari pokušali smiriti, rekavši mu da to nije primjereno ponašanje i da "nema smisla govoriti ovako pred 30 ljudi."

Lovren se potom okrenuo i otišao, a nakon ovog ispada se glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak ispričao novinarima.

>> Specijalna SP emisija: Lom u studiju, Ćiro se javio u suzama: Ma čudo, baš me briga za stručnjake, mi smo velesila!

 

Ključne riječi

Komentara 84

HI
Hrvat iz Prigorja
22:51 17.12.2022.

Dobro im je rekao

BR
brzizestok
23:03 17.12.2022.

Sta kažu novonari na pljuvanje po Daliću, po repki, po svemu. Neka pogledaju svoje textove unazad mjesec dana. Mjogi od njih nocas mece spavati ker nemogu oproatiti USPJEH REPKE, HRVATSKE REPKE ! Dejane, ti si svojim igrama u HR dresu rekao svoje !

Avatar Bobiii
Bobiii
22:51 17.12.2022.

To su ovi novinari koji ga stalno provociraju i tjeraju u mirovinu,iako je najbolji hrvatski stoper i dan danas,uz Modrića i najbolje ocijenjen hrvatski nogometaš na ovom SPu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije