Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurosport tvrdi

'Lovro Majer će impresionirati u Kataru! Užitak je promatrati ga, približava se vrhuncu'

Rijad: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Saudijske Arabije
Goran Stanzl/PIXSELL
15.11.2022.
u 21:36

24-godišnji Zagrepčanin prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura, no za očekivati je da će mu cijena još više rasti.

Veznjak francuskog Rennesa Lovro Majer mogao bi biti tajno oružje Zlatka Dalića i hrvatske reprezentacije u Kataru. 

Bivši Dinamov dragulj je već duže vremena na radaru mnogih europskih klubova, u slučaju dobrih igara na SP-u, vrlo je izgledan njegov transfer već na zimu. 

Svjetski ugledni Eurosport tvrdi da će Majer biti jedan od onih igrača koji će zadiviti javnost zbog igara na Mundijalu. 

- On je možda i najbolji igrač na listi 'nepoznatih igrača'. Majer je jedan od najboljih veznjaka u Francuskoj i sigurno pripada kategoriji najboljeg igrača kojeg većina ljudi ne poznaje. S 24 godine jedan je od starijih igrača ove liste, ali njegov vrhunac tek dolazi. Pametan je i elegantan na lopti. Apsolutni je užitak promatrati ga, bilo da širi igru, probija obranu brzim dodavanjem ili izvodi 'fore' kako bi se izborio za prostor. - piše novinar Eurosporta, Pete Sharland

Majer ima ugovor s Rennesom do 2027. godine, prate ga PSG, madridski Atletico, a jedno vrijeme se spominjao i Real Madrid. 

 

 

Komentara 1

Avatar white socks
white socks
00:37 16.11.2022.

Lovro Myjer je u zadnje tri godine nJbolji hrvatski nogometaš. Bolji nego Pašalić i Vlašić skupa. Da je hajdukovac stalno bi bio u prvih 11 u reprezentaciji, ali hajdukov izbornik Dalić ga nije zvao ni na euro iako je i po statistici bio najbolji u HNL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije