NIJEMCI

Löw: U JAR vodim šestoricu napadača

Miroslav Klose
AFP
10.05.2010.
u 16:56

Njemačka nogometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku otputovat će sa šest napadača u kadru, potvrdio je izbornik elfa Joachim Löw.

Löw želi imati višak napadačkih opcija pa s proširenog popisa putnika za Mundijal (11. lipanj - 11. srpanj) sigurno neće otpasti, iako nisu u najboljoj formi, Bayernov Miroslav Klose i Kölnov Lukas Podolski. Na popisu od 27 igrača nalaze se i "špice" Mario Gomez, Cacau, Stefan Kieβling, te Thomas Müller.

Do prvog dana lipnja popis će biti skraćen za četvoricu.

- Vodim šestoricu napadača zbog fleksibilnosti. Podolski, Müller i Cacau mogu igrati nešto povučenije, kao i na krilima, dok su ostala trojica središnji napadači. Želim imati dovoljan broj opcija kako bih mogao reagirati bude li potrebe - objasnio je Löw.

Njemačka se nalazi u skupini D odakle će proboj u drugi krug tražiti u utakmicama protiv Srbije, Australije i Gane.

Komentara 2

JA
JanezPiranski
17:01 10.05.2010.

Löw: U JAR vodim šestoricu napadača a šokiralo me kada sam čuo da oni iz 9 reprezentacije ljestvice FIFA na SP 2010 ne vode nijednoga napadača..

HO
hotfishlake
17:11 10.05.2010.

ja mislim da se pod pseudonimom janeza piranskog skriva slaven bilic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije