HEROJ IZ ARGENTINE

Pobijedio je smrt, a danas zabija golove i usrećuje tisuće navijača

Lucas Campana
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
07.03.2015.
u 16:15

- Sudbina je rekla ne smrti, nikad nisam spustio gard zato sam danas tu gdje jesam - rekao je Campana

Argentinski nogometaš Lucas Campana (21) bio je junak utakmice u remiju svojeg Huracana protiv Gimnasije (1:1), no ne zbog toga što je zabio za bod svoje momčadi i ne zbog toga što je to učinio u svojem debiju, nego zbog puta koji je prošao da bi to ostvario.

Kad je imao nepunih 17 godina dogodila mu se prometna nesreća i liječnici su pripremili obitelj na ono najgore.

- Imao sam tešku prometnu nesreću, a situacija je bilo vrlo ozbiljna. Na intenzivnoj njezi bio sam 12 dana s potresom mozgama te na respiratoru. Bio sam na rubu smrti, tog dana se uopće ne sjećam - rekao je Campana.

No othrvao se ozljedama, čim je stao na noge nastavio se baviti nogometom i bez obzira što možda nikad neće imati svjetsku karijeru, igra i zabija u najjačoj argentinskoj ligi.

- Sudbina je rekla ne smrti, nikad nisam spustio gard zato sam danas tu gdje jesam.

>> Nogometaš se probudio iz kome, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije