SUSJEDI BIJESNI

Luka Modrić napravio potez koji mu Srbi neće oprostiti. Šokirani su onim što je odradio Đokoviću

Luka Modri? i supruga Vanja na polufinalnoj utakmici Wimbledona izme?u Španjolca Carlosa Alcaraza i Rusa Daniila Medvedeva
Jordan Pettitt/PRESS ASSOCIATION
13.07.2024.
u 16:16

"Prvak na vašoj strani, a Luka Modrić gleda Wimbledon iz Alcarazovog boksa", pisalo je na wimbledonskoj stranici. Alcaraz: Za Luku uvijek ima mjesta u mom boksu

Prvi polufinalni meč na Wimbledonu između Španjolca Carlosa Alcaraza i Rusa Daniila Medvedeva završio je 3-1 u setovima za Španjolca koji će u reprizi prošlogodišnjeg finala braniti naslov protiv Srbina Novaka Đokovića.U tom meču je pažnju privukao i velikan svjetskog nogometa Luka Modrić, ali u loži španjolskog tenisača, a Srbe je još više šokiralo što nije ostao na drugom polufinalu između Đokovića i Musettija te to smatraju izdajom s obzirom da je Luka Modrić veliki Đokovićev fan, kao i mnogi drugi hrvatski reprezentativci.

VEZANI ČLANCI:

 

Na stranici Wimbledona naslov je glasio: Prvak na vašoj strani, a Luka Modrić gleda Wimbledon iz Alcarazovog boksa. Evo kako je Carlos Alcaraz objasnio cijelu tu situaciju:

 

"Luka je vrlo dobra osoba. Sreli smo se samo nekoliko puta, nismo puno pričali. Ali, eto, jesmo popričali tih nekoliko puta. Želio je da dođe i jako mu se divim. Uvijek ima mjesta za njega. Sjajan momak, nevjerojatan sportaš i privilegija je imati ga u boksu".

Poznato je da Novak redovito navija za hrvatske sportaše, pa su naše "komšije" nerijetko osjetljive što mnogi Hrvati ne navijaju za njihove sportaše, uključujući i Đokovića. S jedne strane, Alcaraz je veliki navijač Lukinog Reala i općenito veliki Lukin fan, a opet, Đoković redovito navija za hrvatske sportaše, a i Luka je njegov fan. Bit će zanimljivo vidjeti u čijoj će loži sjediti u finalu koje se igra u nedjelju u 15 sati.

 

Komentara 6

SK
skupiduša
21:02 13.07.2024.

Ja tu uopće ne vidim problem! Naslov ne odgovara sadržaju teksta.

PR
prajdali100
18:58 13.07.2024.

Al' zavađaju !!!

HA
Hary3
17:15 13.07.2024.

Ma ko nas bre zaradi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije