BRZ OPORAVAK

Luka Modrić pobijedio ozljedu, igrat će protiv Parižana!

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
20.10.2015.
u 16:49

Real Madrid i PSG imaju po šest bodova, ovo u Parizu bit će derbi kola

Luka Modrić se oporavio, sad je to i službeno. Liječnička služba madridskog Reala procijenila je da hrvatski reprezentativac više nema problema s ozljedom i zato će ga trener Rafael Benitez postaviti u sastav protiv Paris Saint Germaina.

Riječ je o trećem kolu Lige prvaka i derbiju skupine, što znači da svakako "kraljevi" žele do pobjede. Uz Luku Modrića to je izglednije. I ne samo uz njega, Benitez je na listu onih koji konkuriraju za utakmicu postavio i dosad ozlijeđenog Sergija Ramosa, za kojeg ne treba posebno isticati koliko je bitan u obrani.

No daleko od toga da će Benitez imati razriješene brige, nedostaju mu ozlijeđeni Gareth Bale, James Rodriguez, Karim Benzema, Pepe i Carvajal. Dobra je vijest ipak za hrvatske navijače što bi i Mateo Kovačić mogao zaigrati od prve minute.

>> Real Madrid se pohvalio oporavljenim Modrićem - trenira punom parom!

Komentara 2

MU
muh
17:19 20.10.2015.

Sa lukicom če izgubiti 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije