KOVAČIĆU 16 MINUTA

Luka Modrić skrivio pogodak, Real Madrid izgubio od Villarreala

Villarreal
Reuters/PIXSELL
13.12.2015.
u 22:27

U 9. minuti napadač Villareala i bivši igrač Reala Roberto Soldado je pogodio mrežu "Kraljevskog kluba" nakon što je Luka Modrić izgubio loptu, a začudo, to je bio i jedini gol na utakmici.

U derbiju 15. kola Primere Real Madrid je izgubio kod Villareala (0-1), te je "Kraljevski klub" sve dalje od vrha ljestvice.

U 9. minuti napadač Villareala i bivši igrač Reala Roberto Soldado je pogodio mrežu "Kraljevskog kluba" nakon što je Luka Modrić izgubio loptu, a začudo, to je bio i jedini gol na utakmici. Real je propustio dosta prilika, ali nije uspio postići gol i izbjeći poraz, treći u prvenstvu.

Modrić je igrao do 78. minute, a minutu kasnije u igru je ušao Mateo Kovačić. Vode Barcelona i Atletico s po 35 bodova, Real je treći s 30, a Villareal sada peti s 27.

>> Atletico Madrid napravio preokret i dostigao Barcelonu na vrhu Primere

Komentara 11

ZR
Ze Roberto u
23:03 13.12.2015.

Koje ushicenje....zar nema vecih slova za pisanje vijesti...

SE
seljacinaxxx
23:19 13.12.2015.

kovacic ne da bi skrivio vec bi i zabio da je igrao od pocetka.s 22g vec je kompletan igrac

Avatar Abcda
Abcda
23:44 13.12.2015.

Koji naslov ?!! Nevjerojatno. Veselimo se neuspjehu Hrvata . ( ako poznate nogomet ; bio je faul na Luki , pogodak iz zaledja , golmanu prosla lopta kroz noge , Real je imao jos 85 min da popravi rezultat , poslije je Luka bio najbolji , sa Marcelom )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije