STIGAO U MADRID

Luka Modrić se napokon oglasio: Sve je u redu, bolje sam

Luka Modrić
Igor Kralj(PIXSELL
12.07.2015.
u 16:15

Luka je na početak priprema Reala kasnio zbog upale uha pa su mu liječnici savjetovali da ne putuje avionom. Nakon australskog dijela turneje, Real seli u Aziju gdje će igrati protiv Intera i Milana.

Luka Modrić pojavio se u Madridu i odmah sa suigračima iz Reala otputovao prema Australiji gdje kraljevski klub očekuju prijateljske utakmice protiv Rome i Manchester Cityja.

- Sve je u redu, bolje sam - kratko je rekao Modrić po dolasku na madridski aerodrom te odbio komentirati išta povezano s braćom Mamić.

Luka je na početak priprema Reala kasnio zbog upale uha pa su mu liječnici savjetovali da ne putuje avionom. Nakon australskog dijela turneje, Real seli u Aziju gdje će igrati protiv Intera i Milana.

>> Modrić podizao novac, a Mamići ga raspoređivali na svoje račune

Komentara 5

VI
VisAVis2
20:30 12.07.2015.

Po kojoj logici Mamić je u zatvoru jer je uzeo novac koji mu je uručio Luka, a Luka je za to vrijeme na slobodi? Isto važi i za Lovrena (i za druge za koje ne znamo)! Što će oni biti "pokajnici", ali tko od nas ne bi uzeo lovu kada bi mu je netko uručio s zahvalnošću (ako se to dokazuje iskazom svjedoka, zar ne bi Lajovac morao to dokazivati kakvim pismenim dokazima, jer ovako se svakoga može optužiti: na slobodi ostavljaš tkzv. svjedoka, a okrivljenik jednostavno ne može dokazati eventualnu istinu (riječ protiv riječi, ali vjeruje se svjedoku i tužilaštvu)!

Avatar mister.N@
mister.N@
21:08 12.07.2015.

ma nisu lukica i lovren htjeli lovu oni samo sutaju loptu :))())

MU
muh
17:37 12.07.2015.

Luka čuješ dobro jesi platil porez ili si ko Mamići??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije