UTAKMICA U SRIJEDU

Maglica propušta Dinamo; Pejinu derbi na Maksimiru

Anton Maglica
Igor Kralj/PIXSELL
02.12.2013.
u 16:29

Zbog ozljede Maglica će osim Dinama, propustiti i prvenstvenu utakmicu protiv Zadra koju Hajduk igra 9. prosinca na Stanovima.

Hajduk će u četiri dana odigrati dvije utakmice na Maksimiru protiv Dinama. Nakon nedjeljnih 2:2 u prvenstvu , u srijedu je na rasporedu prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa.

Bijeli će biti oslabljeni neigranjem Antona Maglice koji im je golom u završnici prvenstvene utakmice donio bod.  Međutim u toj utakmici Maglica se i ozlijedio. Naime, prilikom jednog duela dobio je jak udarac u desnu nogu. Zbog toga napadač Hajduka u ponedjeljak nije trenirao s ostatkom momčadi u ponedjeljak u Zagreballu.

Zbog ozljede Maglica će osim Dinama, propustiti i prvenstvenu utakmicu protiv Zadra koju Hajduk igra 9. prosinca na Stanovima.

Pejin sudi derbi

Prvu utakmicu četvrtifnala Hrvatskog kupa sudit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomoćnici će mu biti Siniša Premužaj (Varaždin) i Miro Grgić (Osijek). Delegat će biti Ante Vučemilović iz Osijeka, dok je kontrolor Šime Vukić iz Rijeke.

Utakmica Dinama i Hajduka igra se u srijedu u 18 sati.

>> Brbić: HNS nas zavlači, Šuker nije ispunio obećano, Dinamo i Lokomotiva su jedno...
>> Kalinić: Čopu je oprošteno što me opalio u prsa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
17:20 02.12.2013.

taj sudac pejin nije vidio ruku maglice kod drugog gola sa 3 metra (pejin je bil sudac na crti) i prakticki je odlucil tekmu - pitanje kolko moze vidjet iz vece daljine kao glavni sudac…moral bu dinamo dat bar 4 gola za slucaj da mu pejin dva regularna ponisti i hadjuku prizna bar jedan iz offsidea...

Avatar mlijeko
mlijeko
21:31 02.12.2013.

Ovi iz Dinama nisu normalni. Koji Pejin. Pa taj je na platnoj listi Hajduka odavno (sjetite se samo što je napravio Zadru, Interu, Cibaliji).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije