Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŠIT ĆE SE I GRADITI NOVI
Povratak na članak

Maksimir slavi 112 godina: Stadion koji je postao hrvatska sramota trebao bi dobiti novo ruho

Na mjestu kukuruzišta sagrađeno je ono veličine 110x70 metara, uz rekreacijsku zonu s atletskom stazom, dva igrališta za tenis i drvenim natkrivenim tribinama za 1090 gledatelja.

Komentari 12

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:21 06.05.2024.

Glavno je pitanje da li je crkva dobila neku naknadu za zemljište u vrijeme kada se počinjala gradnja stadiona u Maksimiru? Da se ne bi desilo kao u slučaju Dajla kada su benediktinci iz Italije tražili povrat zgrada i zemljišta a na kraju se ustanovilo da su dobili naknadu od države Italije za to zemljište u Istri i sad bi tražili opet. Jer Hrvatska je sljednica Jugoslavije na svojem teritoriju i ne treba platiti još jednom za zemljište za ono što je nekada platila Jugoslavija. A da se ipak pažljivo pogleda u zemljišne dokumente ima li traga o nekoj isplati/naknadi za Dinamovo zemljište?

VL
VA
vapor
07:40 05.05.2024.

Kažu da će se ipak graditi neki stadion, nekada. Ali tko će ga graditi tj. financirati, to ne kažu. I koliki će biti, koliko koštati? Ako Dinamo jednom odluči sebi izgraditi stadion dovoljno je da bude do dvadesetak tisuća jer je to maksimalna Dinamova posjeta. Osim ukoliko ne bude polivalentan pa na njemu gostuju Prijović, evo i ta Mirković i slične cajke. Onda može biti i veći jer Zagrepčani tu vrstu "glazbe" i općenito tu kulturu jako vole.

VL
DI
dinamo
08:01 05.05.2024.

nadam se da ću doživjeti novi stadion

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:44 05.05.2024.

tko ocemu politicari o stadionu pred izbore. ma smrdite od lazi!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
07:55 05.05.2024.

HAŠK-ov stadion o kojem pišete je podkuren 41-e, a Dinamo je nastal 45-e kolk god neki silom zmišljali povijest. Ima nas čiji su stari išli kibicirat vu Maksimir i nigdaj nisu brkali pojmove !

VL
PR
prajdali100
08:31 05.05.2024.

U Beogradu Vučić 100 na sat gradi metro,Expo, Beograd na vodi,počeli su radovi na nacionalnom stadionu....a Zagrebu su nebesa dodijelila tipa koji nije u stanju ni smeće odvesti. Sretno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.