Međimurec

Mali Japanci ovim potezom osvojili simpatije na turniru u Međimurju

Japanci
Foto: NK Međimurec
14.08.2018.
u 12:42

– Momčad iz Tokija zaslužila je veliki respekt, a definitivno je osigurala pozivnice i za sljedeću godinu – kažu organizatori.

Dok su ostale ekipe nakon proglašenja pobjednika na nogometnom turniru u Međimurju krenule kući ili u hotel, dječaci iz Japana uzeli su vreće i počeli skupljati smeće oko nogometnog igrališta u Dunjkovec-Pretetincu.

U vrećama našlo se svega, od plastičnih boca do ostataka hrane, Na turniru Međimurec U-13 sudjelovale su dvije ekipe iz Japana, Oxala i FITA Select.

Japanci
1/8

Igrači su tijekom tri dana turnira osvojili simpatije domaćina i gledatelja ljubaznošću, nasmijanošću i pristojnošću, a potez nakon proglašenja pobjednika sve je oduševio.

Dječacima iz Japana odmah su se pridružili i domaćini, pa su zajedno nastavili skupljati otpad.

– Momčad iz Tokija zaslužila je veliki respekt, a definitivno je osigurala pozivnice i za sljedeću godinu – kažu organizatori.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:39 14.08.2018.

Sve smo vidjeli i oduševili se ali se kladim da nećemo primjenjivati.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:44 14.08.2018.

to je kultura koju su Japanci pokazali i u Rusiji, to je odnos i poštovanje prema domaćinu, okolišu i životu uopće. Takvo ponašanje i geste ne mogu ne ostaviti traga.

VO
vorda400
19:47 14.08.2018.

Nemogu ostali ljudi shvatiti ovakvo ponašanje uzimamo zdravo za gotovo vodu,zemlju i zraka oko sebe a ništa od toga ne čuvamo niti ne koristimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije