pravac ukrajina

Maloča umjesto Vide u kijevski Dinamo za dva milijuna eura

Maloča
Ivo Čagalj/Pixsell
09.01.2012.
u 21:30

Čekaju se Blažević i Ozobić, a bijeli su se zainteresirali za japanskog reprezentativca Ienagu iz Mallorce

 Dok stižu vijesti da je transfer Domagoja Vide u kijevski Dinamo sve dalji, u Poljudu se može čuti da su se Ukrajinci zagrijali za Marija Maloču, Hajdukova stopera. Za Maloču je silno bio zainteresiran bundesligaš Kaiserslautern, prva ponuda bila je 1,2 milijuna eura, pa su Nijemci iznos povisili na 1,5 milijuna eura, ali sada se pojavio kijevski Dinamo, koji je za Maloču spreman dati dva milijuna eura. U Poljudu je bilo živo, puno igrača čekalo je ispred kancelarija, rješavaju se posudbe. A treninzima se priključio Goran Milović, Splitov stoper. On je, za sada, prvi igrač koji stiže u Hajduk. Čekaju se Blažević i Ozobić, a bijeli su se zainteresirali za japanskog reprezentativca Ienagu iz Mallorce, koji im je ponuđen.

Komentara 1

JA
JackRussell
21:37 09.01.2012.

Hahahaha....ma ovo je presmiješno.....definitivno bi u Remetincu trebalo otvoriti poseban odjel samo za bandu novinarsku, plaćeničku! Zaklinjali se na svemir da će Vida prijeći u Kijev, i onda opet ništa kao i do sada, Zadnje dvije godine, novinari su redom prodavali Vrsaljka, Badelja, Sammira, Ibaneza i koga već ne, nikad se ništa nije ostvarilo, a svi su govorili da je to gotova stvar čime su podmetali Dinamu. LOPINE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije