Izvršni dopredsjednik

Mamić: Morat ćemo prodavati igrače

zdravko mamić
Marko Lukunić
01.11.2009.
u 22:01

- Dotaknuli smo dno dna, više nemamo odgovore. Teror navijača traje već 19 godina. Svaki izlazak Dinama ili Hajduka u Europu znači i nerede. To je stil života tih ljudi, mi u nogometu nemamo nikakvih načina da ponudimo rješenje – rekao je Zdravko Mamić u gostovanju na Novoj TV.

Mamić nije iznenađen rigoroznom kaznom Uefe.

- To je kazna Dinamu i hrvatskom nogometu, ali i poruka Hrvatskoj državi: “Dok ne sredite stvari u državi, nećete igrati u Europi!” - misli Mamić.

Izvršni dopredsjednik Dinama smatra da se državne institucije ne žele suočiti s problemom navijača.

– Potrebno je samo da naša premijerka kaže: “Hoću da se to riješi u sljedeća tri mjeseca!” I to bi bilo dovoljno, ministri pravosuđa i policije to bi riješili - kaže Mamić.

Prilično izvjestan kraj europskog puta natjerat će klub na prodaju igrača.

- Morat ćemo ih prodavati ako ih netko bude želio kupiti. Otpisivat ćemo ih jer dovodili smo ih isključivo za Europu - kaže Mamić.

Ključne riječi

Komentara 8

AN
Anianuel
03:41 02.11.2009.

Frist of all,trebate trenera kao je Segrt Petar. Pa onda ce Dinamo bile kakve kazne ici do kraja,i jedanput pobijediti te evropske kupove

OB
-obrisani-
06:28 02.11.2009.

to maminjo ,sve prodaj jer ionako nemaš navijaće ..to je horda huligana koja želi samo zlo Dinamo

OB
-obrisani-
01:19 02.11.2009.

nego sta maminjo kad politicari znaju firme rasprodati granicu i dzabe dati zasto i ti to nebi znao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije