Razočaran je

Mamić: Negdje smo pogriješili, ovakvom igrom ne možemo proći dalje

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.11.2014.
u 21:13

- Čestitam Salzburgu na zasluženoj pobjedi. Očitali su nam lekciju, bili smo jako loši, a ne znam zašto je tako

Dinamo je na Maksimiru doživio pravu blamažu i izgubio od Salzburga 1:5. Trener Zoran Mamić uoči utakmice najavljivao je pobjedu, ali njegova momčad izgledala je jako loše na terenu i osramotila se.

- Čestitam Salzburgu na zasluženoj pobjedi. Očitali su nam lekciju, bili smo jako loši, a ne znam zašto je tako. Igrači su na poluvremenu iskazivali nesigurnost, strah..., rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Sustav s trojicom napadača?

- Mi smo htjeli igrati kao što igramo cijelu sezonu. Samo smo u jednoj utakmici igrali drugačije i to onu protiv Salzburga u gostima. Igrali smo puno dobrih utakmica s ovim sustavom i ne vidim tu problem. Nismo htjeli jurišati, ali ne smiju nam se događati ovakve greške. Negdje smo pogriješili, ili u trenežnom procesu ili nečemu. Obrana? Ova četvorka je dobro igrala u Splitu...

Još ste u igri za prolaz?

- Ne opterećujem se, ovakvom igrom ne možemo dobiti Astru i Celtic. Ovakvom kvalitetom ne možemo parirati nikome u skupini, moramo brzo podići formu, zaključio je Mamić.

>>Salzburg osramotio Dinamo i na Maksimiru mu zabio pet komada!

>>Treba li Zoran Mamić dobiti otkaz nakon ovakvog debakla?

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar sisackiDomoljub
sisackiDomoljub
21:44 06.11.2014.

Daj ostavku.

HR
hr76
21:58 06.11.2014.

Odlazi, nesposobnjakoviću!

TH
thelion
22:42 06.11.2014.

ostavka, bittee!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije