Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekuju crvene

Mamić o Splitu: Bit će teško, i u Europi su pokazali kvalitetu

zoran mamić
Davor Javorović/PIXSELL
13.08.2014.
u 15:00

Dignuli smo se pobjedom u Osijeku, atmosfera u momčadi je sve bolja, kaže trener Dinama

Dinamo će u petak u prvom susretu 5. kola MaxTV Prve HNL na Maksimiru od 20.15 sati dočekati RNK Split. Modri naravno žele nastaviti s pobjedama, imaju ih 4 iz isto toliko susreta, dok crveni žele uoči susreta s Torinom u Europskoj ligi isprati gorak okus nakon teškog domaćeg poraza u susretu s Rijekom (3:0). Splićani su zasad čak uspješniji na gostovanjima, 4 od 5 svojih bodova osvojili su na strani.

- Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Njihovi europski rezultati ove sezone dovoljno govore o kvaliteti koju posjeduju i sigurno moramo biti pravi kako bismo ostvarili rezultat koji želimo, a to je, naravno, pobjeda. Dignuli smo se pobjedom u Osijeku, atmosfera u momčadi je sve bolja i rekao sam već da samo pobjedama možemo ući u pozitivan niz - najavio je trener Dinama Zoran Mamić.

>>'Nisam došao zbog dvije utakmice s Rumunjima, a repka je zaključena priča'

>>Evo satnice nastupa hrvatskih klubova, Hajduk igra ipak u srijedu!

Komentara 2

AN
Andreeejjj
18:16 13.08.2014.

Dobrodošao nam pravi borac i ljudina OGI. Uz dužno poštovanje svima u našem NK DINAMU nemože pomoči ni jedno svjetsko ime (nogometno), jer ako navijači ne dolaze na utakmice te u LP imamo samo 4.000 gledatelja, onda predobro znamo o čemu se radi?! Zato ni jedan vrhunski igrać nikada neče doči u NK Dinamo a kamo li trener, pogotovo ako mu predsjednik želi sastavljat momčad!? Odlični VAHA je baš zbog toga i otišao. Svaki klub mora imati najviše tj okosnicu 6-7 svojih igrača a ostalo vrhunske strance, ako želi prosperirati u Europi. Koliko god Mamić ima dobrih stvari, toliko mu ih fali baš zbog njegovom primitivnom ponašanju u medijima i gdje god. Pa zar se tako ponaša ijedan predsjednik kluba (Abramović, Honnes, Perez, Arapi, itd,itd), koji su miljarderi?!?

DO
don07
19:08 13.08.2014.

teško je vama uvijek tamo gdje nema dogovora....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije