Siniša Jagodić više ne radi u Maksimirskoj 128

Mamić se riješio svoga najslabijeg "igrača"

Zdravko Mamić, Siniša Jagodić i Ado Kožul
Renato Branđolica
17.11.2009.
u 14:45

Dinamo je prepolovio službu za odnose s javnošću, otišla je i Jagodićeva suradnica, no nitko ne želi reći što se dogodilo.

Siniša Jagodić više nije Dinamov zaposlenik – dobili smo odgovor u Maksimiru nakon što smo tražili člana uprave kluba zaduženog za odnose s javnošću. Drugi je put da Jagodić odlazi iz Dinama (otišao u veljači 2008., vratio se u siječnju 2009.).

Jagodić je još prošli tjedan prestao biti Dinamov zaposlenik, a od ponedjeljka ni njegova suradnica Gorana Mirko ne radi u Maksimiru.

Zanimljivo, nitko ne želi reći razloge odlaska, ni oni koji su otišli, ni oni koji su ostali.

U svakom slučaju, Mamić je, prije nego što je počeo prijelazni rok, ostao bez najslabijeg igrača. Jagodić nije uspio u javnosti u pozitivnom svjetlu predstaviti svog šefa, pa ni klub, o kojemu ljudi imaju negativan stav bez obzira na postignuća. Ni novinari neće plakati za njim, ionako je samo sprečavao igrače da nešto kažu, nije dao niti jednu vijest osim pokojeg demantija.

– Jagodić više nije član uprave – potvrdio je i Ado Kožul koji je preuzeo Jagodićev posao.

Razlozi odlaska ne znaju se, no možda je Mamić shvatio da je 200 zaposlenih s kojima se hvali ipak previše.

– Evo, kad ga je predsjednik šutnuo s Pantovčaka, udomio sam ga. Htio sam da bude časni glasnogovornik, ali on je htio biti član uprave. Pa sam mu i to dao. Ona torcidašica (Gorana Mirko, nap. a.) psovala me u Splitu, a i nju sam zaposlio – govorio je Zdravko Mamić o Jagodiću i Gorani Mirko u emotivnom govoru u Temišvaru.

No, sad je ipak odlučio drukčije i tu je službu s četiri člana prepolovio na dva.

Ključne riječi

Komentara 8

VD
vjer.domo
16:16 17.11.2009.

dok je mamić u dinamu, dotle će dinamo imati loš imidž u javnosti, saada je najlakše optužiti glasnogovornika. dinamo može pobjeđivati doma, ali vani malo morgen, što je pokazano u prošlim godinama odkako je mamić \"vlasnik\"dinama.

BE
bek
17:02 17.11.2009.

Mamiću odlazi!

RA
ramirna
13:20 18.11.2009.

podrška maminju u radu, tko god nije dostojan dinama šutni ga , jer dosta smo mi trpili da se jugo klubovi dogovaraju tko će kada biti prvi, sada imamo svoju državu i uživajmo u svom dinamu i drago nam je da imamo mamića koji nas drži na vrhu, a ta gorana je vjerojatno dobro pušila pa je zato i bila tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije