Premiership

Pogledajte fantastičan pogodak kojim je Stoke srušio City na Etihadu

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 18:07

Bio je to jedini pogodak u utakmici u kojoj je aktualni prvak bio bolji, dominirao, ali nije uspio zabiti. Nije mu bilo dovoljno ni 17 udaraca, kao ni posjed lopte od 73 posto

Engleska liga puna je šokova na početku prvenstva. Nakon što Manchester United nije uspio pobijediti Burnley, i njihov gradski rival City je kiksao. I to na domaćem terenu! Bolji od 'građana' bio je Stoke koji je pobijedio 1:0 pogotkom Dioufa. On je 54. minuti primio dodavanje Pietersa, pretrčao više od polovice terena, riješio se braniča, ušao u kazneni prostor i zabio Hartu kroz noge. Fantastičan gol!

Bio je to jedini pogodak u utakmici u kojoj je aktualni prvak bio bolji, dominirao, ali nije uspio zabiti. Nije mu bilo dovoljno ni 17 udaraca, kao ni posjed lopte od 73 posto.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A u utakmici punoj preokreta Newcastle i Crystal Palace odigrali su 3:3. Gosti su poveli već u prvoj minuti, strijelac je bio Gayle, a u 37. je izjednačio Janmaat. Puncheon je u 58. vratio Palace u vodstvo, ali su onda Aarons i Williamson preokrenuli rezultat.Konačni rezultat postavio je Zaha u petoj minuti sudačke nadoknade.

Premiership: Burnley - Man. U. 0:0, Man. C. - Stoke 0:1, Newcastle - Crystal Palace 3:3, QPR - Sunderland 1:0, Swansea - WBA 3:0, West Ham - Southampton 1:3.

Komentara 1

Avatar Viking1
Viking1
19:33 30.08.2014.

Bogami u Cityu moras biti teska panjina od napadaca da 4 utakmice zavrsis kao clean sheeta necemo sad brojati i prijateteljske jer taj broj bi bio 9,ali dobro ipak se radi o teskom panju Dzecki pa je sve moguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije