Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sky Sports

Manchester City pregovara s Džekom

Edin Džeko
Goran Stanzl
27.05.2010.
u 20:15

Sve je brojnija skupina momčadi koja je zainteresirana za bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku, koji zadnjih sezona briljira u njemačkom Wolfsburgu.

Nakon Milana, Chelseaja, Manchester Uniteda, Tottenhama i Juventusa, u ozbiljnu potjeru za 24-godišnjim Džekom se ubacio i bogati Manchester City koji je uvijek bio "lak na obaraču" i spreman je izdvojiti bilo kakav iznos za kvalitetna pojačnja.

Od ranije je poznato da je Wolfsburg spreman pustiti Džeku, ali u klauzuli piše da kupac mora iskeširati 35 milijuna eura.

Novi trener u Wolfsburgu je Englez Steve McClaren, koji je osvojio naslov prvaka u Nizozemskoj s Twenteom, a na upit o Džeki je rekao:

- Wolfsburg je klub velikih ambicija, a takvim klubovima nije prioritet prodaja već kupnja kvalitetnih pojačanja. Džeko je nešto najbolje što ovaj sastav ima, on je jedan od najboljih napadača u Europi - rekao je McClaren i dodao:

- Ako me pitate što bih radije, Džeku ili 35 milijuna eura, odabrao bih bez dvojbe ovo prvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije