Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Manchester City se izjednačio s Arsenalom

Roberto Mancini
AFP
11.12.2010.
u 19:16

U lokalnom derbiju, Aston Villa je svladala WBA 2:1, a Blackpool je u gostima svladao Stoke City 1:0.

Iako svakodnevno stižu vijesti o nemirima i neredu u svlačionici Manchester Cityja, momčad menadžera Roberta Mancinija lako se u Londonu obračunala s West Hamom i pobijedila 3:1.

Strijelci su bili Yaya Toure, Green (autogol) i Johnson, dok je pogodak za domaćina postigao Tomkins. Ovom pobjedom, City se bodovno izjednačio s vodećim Arsenalom (po 32 boda), koji ima utakmicu manje (u ponedjeljak igraju Manchester United - Arsenal). U sastavu gostiju nije bilo Teveza, koji je odrađivao kaznu zbog žutih kartona, no njegovo se neigranje nije osjetilo. Bilo je ovo, inače treće gostovanje Cityja ove sezone u Londonu i još nisu doživjeli poraz - prije West Hama, remizirali su 0:0 s Tottenhamom i demolirali Fulham 4:1...

- Nadam se da smo ovim bodovima donijeli i mir u svlačionicu. U vrhu smo, valjda sad svi vjeruju da imamo potencijal za osvajanje naslova - zadovoljan je bio Mancini nakon uspjeha.

U lokalnom derbiju, Aston Villa je svladala WBA 2:1, a Blackpool je u gostima svladao Stoke City 1:0. Everton je "kiksao" doma s Wiganom, odigravši bez golova, baš kao i Fulham i Sunderland.

Liverpool je u posljednjoj utakmici dana poražen kod Newcastlea 1:3.

Rezultati 17. kola: Fulham - Sunderland 0:0, Aston Villa - WBA 2:1, Stoke City - Blackpool 0:1, West Ham - Manchester City 1:3, Everton - Wigan 0:0, Newcastle-Liverpool 3:1

Redoslijed: Arsenal (16 utakmica) i Manchester City (17) po 32 boda, Manchester United (15) 31, Chelsea (16) 30, Tottenham (16) 26, itd...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije