Nova sezona

Manchester rasturio Swansea, Arsenal doma izgubio od A. Ville

manchester arsenal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Igor Flak, hd, ba/VLM
17.08.2013.
u 15:25

Vratar Mignolet obranio je udarac s bijele točke napadača Stokea u 88. minuti

Manchester United dobro je počeo novu sezonu - u gostima je savladao Swansea rezultatom 4:1. Van Persie i Danny Welbeck zabili su po dva gola za United, a gol za domaću momčad zabio je Wilfried Bony.

Wayne Rooney ušao je u 61. minuti umjesto Giggsa i odigrao dvije asistencije za posljednja dva gola Manchestera.

Liverpool pobijedio Stoke

Prva utakmica nove sezone Premiershipa igrala se na Anfieldu, a sastali su se Liverpool i Stoke. Domaća momčad pobijedila je 1:0 i tako uspješno startala na početku prvenstva.

Liverpool je bio bolji, imao je više prilika i pobjeda je mogla biti uvjerljivija. No, navijači su zadovoljni i ovakvim raspletom, bitno da su tri boda na kontu. A moglo je biti i drugačije da je Walters u 88. minuti iskoristio glupost Aggera koji je igrao rukom i skrivio jedanaesterac. No, vratar Mignolet obranio je udarac napadača Stokea.

Inače, jedini pogodak na utakmici postigao je Sturridge u 38. minuti.

Treba istaknuti da Luis Suarez, koji je ovog ljeta stvarao probleme klubu jer želi otići s Anfielda, nije bio u konkurenciji.

Arsenal: Nismo sretni

Arsenal je iznenađujuće izgubio od Aston Ville na domaćem terenu rezultatom 1:3.

- Nismo sretni - rekao je Arsenalov veznjak Jack Wilshere.

- Predstoji nam važan kvalifikacijski meč za Ligu prvaka. Sada ne smije biti grešaka - rekao je Wilshere, koji smatra da je razumljivo što su mnogi navijači nezadovoljno napustili utakmicu prije kraja.

Englesko prvenstvo, 1. kolo: Liverpool - Stoke 1:0, Arsenal - Aston Villa 1:3, Norwich - Everton (Jelavić igrao 81 minutu) 2:2, Sunderland - Fulham 0:1, WBA - Southampton (Lovren igrao cijeli susret) 0:1, West Ham - Cardiff 2:0.

>>Moyes i Mourinho glavne su zvijezde Premiershipa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije