Odmah nakon finala

Manchester United danas će potvrditi Mourinha kao novog trenera!?

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.05.2016.
u 10:48

Mourinho je bez posla od prosinca 2015. godine kada je dobio otkaz u Chelseaju.

Jose Mourinho danas će postati novi trener Manchester Uniteda, tvrde engleski i španjolski mediji. Prema njihovu pisanju, crveni vragovi već su davno sve dogovorili s Portugalcem, ali nisu željeli tu vijest objaviti sve dok ne završi sezona jer bi time samo dekoncentrirali momčad.

No, navodno će to učinti danas, odmah nakon završetka finala FA kupa protiv Crystal Palacea, i to bez obzira na ishod. Van Gaala ne može spasiti ni osvajanje trofeja.

Mourinho je bez posla od prosinca 2015. godine kada je dobio otkaz u Chelseaju. Od tada se cijelo vrijeme nagađa u kojem će klubu nastaviti karijeru, a najviše se spominjalo upravo Manchester United.

>>Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne želi otići na Old Trafford

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije