Juventus

Mandžukić se ipak vraća za susret s Bayernom, Khedira je ozlijeđen

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
02.02.2016.
u 23:53

Bayern ne može računati na Javija Martineza za utakmicu s Juveom.

Odlične vijesti stižu iz Torina, Mario Mandžukić se našao na popisu 23 igrača na koje Massimiliano Allegri računa za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Prve su informacije iz Italije javljale da će Mandžo sigurno propustiti prvu utakmicu s Bavarcima, no sada se čini da njegov oporavak teće puno brže nego se očekivalo, piše Goal.

Ipak, za Allegrija nije sve bajno jer za prvu utakmicu s Bavarcima po svemu sudeći neće konkurirati Sami Khedira kojem su stradali prepona i desni bedreni mišić te da neće igrati tri tjedna. On je ozlijeđen ovog vikenda na gostovanju kod Chieva (4:0). 

Bayern s druge strane ne može računati na Javija Martineza za utakmicu s Juveom. Njemački je klub danas objavio da je branič uspješno operirao koljeno, te da će izvan travnjaka biti oko četiri tjedna.

>>Učinit ću sve da se što prije vratim, sada sam najveći navijač Juvea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije