ZANIMLJIVI ZAHTJEVI SUDIONIKA SP-A

Maradona tražio bide, Meksikanci svećenika

Diego Maradona
Reuters
24.05.2010.
u 13:07

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona istaknuo se krajnje neobičnim zahtjevima upućenima upravi trening-kampa u Južnoj Africi.

Legendarni Maradona je u High Performance Centre u Pretoriji, gdje će njegova reprezentacije biti smještena za vrijeme Svjetskog prvenstva (11. lipnja - 11. srpnja), poslao upute kako trebaju izgledati njegovi osobni toaleti!

Točnije, zatražio je da se u kupaonice koje će koristiti obavezno ugrade bidei, što je upravu kampa natjeralo na građevinske radove kojima su promijenili dosadašnji izgled kupaonica.

- Bidei su u Argentini vrlo uobičajeni, ali ovdje nam ih nije bilo lako nabaviti. Na kraju smo ih pronašli, ali da bismo ih uklopili, morali smo promijeniti cijelu kupaonicu. Naravno, sretni smo što smo to napravili. Ako će to Diega učiniti sretnijim, isplatilo se - rekao je za Daily Mail upravitelj kampa Colin Stier.

Nije to bio jedini zahtjev koji je stigao iz Argentine. Od uprave kampa je zatraženo da osigura najmanje šest play-stationa, zatim 14 vrsta salata tijekom svakog obroka, tri vrste deserta uz večeru, a svaka soba mora biti obojana u bijelo.

Od ostalih neobičnih zahtjeva, spomenimo da su Brazilci tražili da im bazen bude ugrijan točno na 32 Celzijeva stupnja, dok su Meksikanci su tražili da im na raspolaganju bude svećenik.

Komentara 4

ZD
zdrm
14:18 24.05.2010.

Maradona tražio bide, Meksikanci svećenika a slovenci da im se žene ne praše na Hrvatskoj obali..

DU
Deleted user
15:04 24.05.2010.

Maradona trazio bide, Meksikanci svecenika a Srbi salju ucitelje u hrvatsku da vas naucimo \"Boze Pravde\" da imate sta pevati dok se igra svetsko prvenstvo.

EU
EUPatriot
13:32 24.05.2010.

Maradona tražio bide, Meksikanci svećenika a HNS tražio da nogometašima kockastih dozvole da sa zastavom stoje iza gola i navijaju sa \"Za dom spremni\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije